Apteekkikosmetiikka


Aco

ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys, jonka ihonhoitotuotteita myydään Pohjoismaissa vain apteekeissa. ACO harjoittaa omaa tutkimustoimintaa ja sillä on oma kehityslaboratorio, joka kehittää ihonhoitotuotteita Pohjoismaiden markkinoille. ACO kosmetiikkatuotteet on kehitelty erityisesti pohjoismaiselle iholle. Ihonhoitotuotteita löytyy niin kasvoille kuin vartalolle.


Favora

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Mikä tahansa ihotyyppi voi olla herkkä. Tunnusmerkkejä ovat esimerkiksi punoitus, kutina, kuumotus tai kiristävä tunne. Aran ja helposti reagoivan ihon hoidossa on tärkeintä rauhoittavat, suojaavat ja vahvistavat tuotteet. Favora-sarjan tuotteilla on oikeus käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta.


Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Lähdeveden mineraalien ainutlaatuinen yhdistelmä todistetusti tasapainottaa, vahvistaa ja uudistaa ihoa.